Александра Сондермајер

Независен преведувач и толкувач

  • EN
  • FR
  • IT
  • MK

Добар ден и добредојдовте!

александра Јас сум независен преведувач, со завршени специјалистички студии по превoд со помош на електронски помагала и организација на информациите. Имам повеќе од 10 год. работно искуство, роден говорител сум на македонскиот јазик, одлично го владеам францускиот јазик, и имам големи познавања од англискиот, италијанскиот, српскиот, хрватскиот, босанскиот и црногорскиот јазик. Нудам висококвалитетни услуги за прифатливи цени, во следните области:

Рубриките на оваа интернет страна ќе ви дадат повеќе информации за мојот профил и услугите што ги нудам.

Доколку имате прашања, ве поканувам да ме контактирате.

Ви посакувам добра посета и се надевам на плодна соработка.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! facebook LinkedIn LinkedIn
Copyright© 2013. Александра Сондермајер. Сите права задржани. Изработено од: Evrosoft - evrosoft@live.com
facebook linkedIn twitter